0242 229 23 44

bilgi@altinyakakoleji.com

Konyaaltı, Antalya

Altınkum Mah. 425 Sk. No:15/1

07:30 - 18:30

Pazartesi - Cuma

Haberler

Antalyaspor, bugün Altınyaka Koleji’nin gelecek vaat eden sporcularını antremanlarında ağırladı. Etkinlik kapsamında profosyonel futbol kulübünün ve oyuncularının antremanlarına şahitlik eden öğrencilerimiz, futbolcularla tanışma ve sohbet etme şanlarıda buldu. Heyecanlı öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan ve profosyonel oyunculuk hakkında henüz yolun başında olan öğrencilerimize başarılı olmak için öğütler verdi, profosyonel sporculuk ile ilgili tecrübelerini öğrencilerimize aktardılar. Öğrencilerimiz Antalyaspor’un futbolcuları ile birlikte futbol oynamanında 
Devamı
Hemen Başvur! Altınyaka Koleji olarak her yıl gerçekleştirilen Bursluluk ve Kabul Sınavı; 6 – 7 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Hemen başvuru için tıklayınız.
Devamı
Altınyaka Koleji Yaz Okulu erken kayıt dönemi başlamıştır. 20 Haziran’a kadar Okulumuzu arayarak veya birebir ziyaret ederek yaz okulu erken kayıt avantajlarından yararlanabilirsiniz. Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilir aynı zamanda websitemiz üzerinden açıklanacak yaz okulu detaylarımızı inceleyebilirsiniz. Yaz okulu Dönemleri: Dönem: 03- 28 Temmuz Dönem: 31 Temmuz – 25 Ağustos 4-5 Yaş & 7-11 Yaş
Devamı
Geçmiş olsun Türkiye…Karamanmaraş’ta yaşanan ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyoruz.Enkaz altında kalan vatandaşlarımıza ise bir an önce ulaşılmasını umut ediyoruz.
Devamı
2022-2023 Eğitim öğretim yılı Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Küçükler yaş kategorisi Karete spor dalında öğrencimiz Antalya il üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Geleneksel Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonasında öğrencimiz Yasemin Gencer 2.olmuştur. Kıymetli öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Devamı
Sevgili Velilerimiz, Değerli Öğrenciler; Okul kabul ve Bursluluk Sınavımız 7-8 Ocak 2023 tarihinde yapılacaktır.Sınava 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ve 11. Sınıf öğrencileri katılabilecek. Online başvuru için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak formu doldurabilirsiniz. Tüm öğrencilerimize sınavda başarılar dileriz. Genel Bilgi ve Kurallar Başvuru İşlemleri · Başvurular Altınyaka Koleji’nden veya www.altinyakakoleji.com web sitesi üzerinden bireysel olarak yapılabilir. · Web sitesindeki 
Devamı
Sevgili Velilerimiz, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında sizlere büyük kolaylık sağlayacak Altınyaka Online Mağaza’mız hizmete girmiştir. Öğrencilerimizin yeni eğitim yılında tüm ihtiyaçları tek paket olarak Türkiye’nin en büyük ödeme altyapı kuruluşu iyzico güvencesi ile sizlere sunulmuştur.
Devamı
Bursluluk Sınavamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sınav başvuru kontenjanlarımız dolmuştur. Lütfen 0505 080 61 06 / 07 telefon numaralarından iletişime geçerek Detaylı bilgi ve Randevu talebinizi oluşturabilirsiniz.
Devamı
Altınyaka Koleji Anaokulu, Ortaokulu, Lise 2021 – 2022 haftalık güncel yemek menüsü listemiz için lütfen ilgili sayfayı ziyaret ediniz. Yemek Menüsü haftalık güncellenmektedir.
Devamı
Özel Altınyaka Koleji olarak 6 Eylül 2021 Pazartesi günü 2021-2022 eğitim-öğretim yılı açılış törenimizi yeni kampüsümüzde Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen-Bilişim Lisesi öğretmenlerimiz, yönetim ve idari kadromuz ile öğrencilerimizle coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik. Bando takımının açılış müzikleri ve velilerimizin değerli katılımları ile  ilk ders zilimizi çaldık. Bugünümüzde yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz. View this post on Instagram A 
Devamı
Erken Kayıt Avantajlarıİncele
+ +